- Louise Hafdell
Sebastians kålbonara
Stekfläsk
0,5 dl riven Pecorino (lagrad getost liknande parmesan) 0,5 dl riven Parmesan 1 dl grädde 5 äggulor 1 msk persilja 1 msk olivolja 1 vitlöksklyfta, finhackad Kålrotsspagetti (jag köper färdigstrimlad på Coop och betalar för bekvämligheten)
Börja med att strimla fläsket. Ta bort svålen om fläsket inte är svålfritt. Stek fläsket i en stekpanna. Blanda ägg, ost, grädde, persilja, olivolja och vitlök i en skål. Koka kålrotsspagettin (vi kokar den i ca 5 minuter) och häll av vattnet. Lägg kålrotsspagettin i en serveringsskål. Tillsätt fläsk samt ägg- ost- och gräddblandningen. Servera gärna med färsk persilja och en extra äggula.

0 kommentarer