• Louise Hafdell

Sebastians kålbonara

Stekfläsk 

0,5 dl riven Pecorino (lagrad getost liknande parmesan) 0,5 dl riven Parmesan  1 dl grädde  5 äggulor  1 msk persilja  1 msk olivolja  1 vitlöksklyfta, finhackad  Kålrotsspagetti (jag köper färdigstrimlad på Coop och betalar för bekvämligheten)

Börja med att strimla fläsket. Ta bort svålen om fläsket inte är svålfritt. Stek fläsket i en stekpanna. Blanda ägg, ost, grädde, persilja, olivolja och vitlök i en skål. Koka kålrotsspagettin (vi kokar den i ca 5 minuter) och häll av vattnet. Lägg kålrotsspagettin i en serveringsskål. Tillsätt fläsk samt ägg- ost- och gräddblandningen. Servera gärna med färsk persilja och en extra äggula.