• Louise Hafdell

Nöt- och fröbröd

Mitt nöt- och fröbröd i ljuv samklang med naturell färskost, mosad avokado, mozzarella, tomat, färsk basilika, salt och nymalen svartpeppar.


Sätt ugnen på 160 grader 1 dl hasselnötter 1 dl chiafrön 1 dl linfrön 1 dl sesamfrön 1 dl pumpakärnor 1 dl solrosfrön 0,5 dl vallmofrön 4 ägg 2 tsk psylliumfröskal (fiberhusk) 1,5 dl rapsolja 0,5 tsk anis 0,5 tsk fänkål Salt

Att strössla över brödet: Anis Fänkål Vallmofrön Grovhacka hasselnötterna. Blanda därefter alla ingredienser i en bunke. Lägg smeten i en bakplåtspappersklädd limpform (storlek 1,5 liter) och grädda i ca 50-60 minuter.




  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black YouTube Icon