• Louise Hafdell

Ljummen rostbiffsallad

För 2-3 personer 200 g rostbiff 10 små röda steklökar ca 15 små gula tomater ca 6 st Romanticatomater 5 st små snackpaprikor 125 g minimozzarella 1-2 msk pesto Rucola Färsk basilika Olivolja Pinjenötter Sätt ugnen på 175 grader. Ta fram en ugnssäker form och häll i en matsked olivolja. Skala de små röda steklökarna, skär de små tomaterna i halvor. Skär i tu snackspaprikorna. Lägg allt i formen och sätt in i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Strimla rostbiffen. Ta fram ett salladsfat och täck med rucola. Lägg på de varma grönsakerna. Rulla minimozzarellan i peston. Placera mozzarellan på fatet. Lägg på rostbiffen. Rosta pinjenötterna och strössla över salladen. Droppa över olivolja. Salta och peppra. Garnera med färsk basilika.



  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black YouTube Icon