OM MIG

@ANTLIGENSOCKERFRI FÖDS

En kväll i augusti 2015 satt jag och min familj vid middagsbordet tillsammans. Jag pratade om att jag ofta fick nyfikna frågor på jobbet om min viktresa och om mitt sätt att äta. Jag utbrast då att "jag är ju äntligen sockerfri!" Här föddes idén till att skapa ett Instagramkonto där jag beskriver och synliggör en vardag med LCHF. Samma kväll skapade jag kontot med namnet @antligensockerfri. Det som från början var tänkt att vara ett Instagramkonto med ambitionen att visa hur mina matdagar ser ut har sedan dess växt och utvecklats. Sedan januari 2017 driver jag mitt eget företag Kreativ Inspiration Louise Hafdell.

 

Jag ser fram emot att i ännu större utsträckning inspirera människor att unna sig hälsosamma livsval. Ett slags kärleksfull hälsorevolution vill jag bidra till. Jag vill ge inspiration och visa att det går att leva till ett gott liv utan socker med LCHF. Jag vill bidra till samhällsdebatten med mina erfarenheter kring kost, vikt och hälsa. Jag vill visa att det som kan kännas omöjligt är möjligt. Jag vill entiusmera människor genom både ord, skrift och bild. Jag vill komma med dagliga reflektioner och inspiration kring kost, hälsa och livsstil på Instagram samt min hemsida. Jag bjuder in till mitt liv och delar med mig av min vardag som kantas livsglädje, humor och ett stänk glamour. Jag strävar efter att kontinuerligt interagera via Youtube, podcasts och andra kanaler. 

MITT PRIVATLIV

Jag är född 1974 och har vuxit upp i Täby och på Östermalm. När det var dags att flytta hemifrån bytte jag stadsdel till Vasastan. År 2000 byggde jag och min dåvarande man hus i den södra delen av Vallentuna och sedan dess bor jag kvar i denna härliga kommun som jag stortrivs i. Under åren i Vallentuna har jag haft förmånen att föda två barn, Alexandra -01 och Sebastian -03. Barnens pappa och jag skiljde oss då barnen var 2 och 4 år gamla, varpå jag levde ensam med dem under fem års tid. Ett halvår efter skilsmässan från barnens pappa träffade jag Niklas som jag numera är lyckligt gift med. Tillsammans bildar vi en stor familj: mina barn och Niklas barn, Linda och Emil, bonusbarnbarnen Zacharias och Isabelle och våra två kärlekshundar Douglas, född 2011 och Winston, 2017, båda West Highland terriers .

MITT YRKESLIV

Redan som 15-åring hade jag en stark drivkraft att bidra till förändring. Jag gick samhällsvetenskaplig linje på Östra Reals gymnasium i Stockholm med sikte på vidare studier. Min vilja att göra skillnad i samhället och mitt engagemang i barns rättigheter gjorde att jag utbildade mig till förskollärare. Direkt efter studenten 1993 började jag på Lärarhögskolan i Stockholm och tog i juni 1996 examen i Barn- och ungdomspedagogik med inriktning mot förskollärare 120p. Hösten 1997 fick jag mitt första arbetsledande uppdrag och har sedan 1999 haft renodlade chefstjänster inom förskola och skola som utbildningsledare, biträdande rektor, förskolechef, rektor och företagsledande roller såsom affärsområdeschef, regionchef och verksamhetschef. Jag har jobbat inom både kommunal och privat verksamhet. Min främsta drivkraft har alltid varit att såväl barn som medarbetare ska få rätt förutsättningar för att bli sina bästa jag.

Sedan 2017 har mitt egna entreprenörskap växt och utvecklats på flera sätt. Under 2017 och 2018 föreläste jag runtom i Sverige med "UNNA DIG"- föreläsningen, där jag berättade om min viktresa, sockerproblematik och hur jag äter idag. 2018 blev jag utnämnd till en av Sveriges 100 populäraste föreläsare. Efter 20 år som chef inom förskola, skola och företagsledning utbildar jag mig sedan januari i år till hudterapeut på Yrkeshögskolan Hudvård & Spa - en dröm jag haft sedan tonåren! Jag ser väldigt mycket fram emot att öppna UNNA DIG-kliniken i maj 2021.

2020-Familjen-200.jpg
2020-Familjen-205.jpg