BÖCKER

En jul utan socker och gluten

Tanken med den här boken är att visa att det går att fira jul utan socker; utan pepparkakor, lussekatter och marsipangrisar - dessa sötsaker som en gång för mig var det viktigaste med högtiden. Nu vill jag istället unna mig hälsa genom att avstå från det som inte är bra för mig. I boken har jag samlat de recept som jag och min familj tillagar under juletid. Bland dessa finns vegetariska rätter, rätter med kött, fläsk och fågel, samt även inslag av fisk. Alla recept i boken är naturligt glutenfria. Jag hoppas kunna ge inspiration så att du också kan fira jul med traditionell, god julmat som samtidigt unnar din hälsa.

Finns också i engelsk översättning som Keto Christmas.

IMG_9066.jpg
Omslagsbild.jpg

Ett gott liv utan socker och gluten

Tanken bakom skapandet av den här kokboken är att visa att det går att leva ett liv utan socker och med en begränsad andel kolhydrater. Jag vill visa att LCHF är riktig mat, mat utan konstigheter, mat som ger näring och energi. I den här boken hittar du vardagsmat som pasta, pizza och tacos med en LCHF-tvist. Utgångspunkten är näringsrik, god mat som gör dig mätt och nöjd. Min förhoppning med boken är att inspirera läsaren till att att leva ett gott liv, fullt av fantastisk god mat och matglädje!

En sommar utan socker och gluten

Sommaren är kanske den tid på året som många tänker är svårast att äta nyttigt på. Vi intalar oss att vi trots allt har semester och måste leva lite. Det är en tid för att "unna sig" glass, läsk, chips. Ja, listan är lång. Men varför förknippar vi att "unna oss" med något som skapar en känsla av dåligt samvete och försämrar vår hälsa?  Självklart går det att njuta av sommaren samtidigt som vi unnar oss hälsa, med god och näringsrik mat. Det vill jag visa i den här boken. Här finner du klassiska grillfavoriter, goda ostar, fräscha grönsaker och feta, välsmakande såser - recept som förgyller sommaren samtidigt som du unnar dig hälsa!

IMG_5185.jpg
IMG_3686.JPG

En frukost utan socker och gluten

Den här kokboken handlar om dagens första mål: frukosten. Här finner du recept på snabba frukostar, varma frukostar, frukostar att förbereda kvällen innan, frukostar att äta på språng och läckerheter att ta ut direkt från frysen och värma i micron. Mejerifria frukostar. Lättbakat bröd. Expressgranola. Oväntade frukostar och klassiker att lita på, en mängd olika typer av frukostar, för en mängd olika typer av morgnar!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom