Hälsa, mat & yoga med Anna & Louise

Artikelnr 00054
1 250.00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Anna och Louise träffades på en tjejmiddag för två år sedan. Snabbt upptäckte de att de hade ett gemensamt intresse för personlig utveckling och hälsa. Nu slår de sina påsar ihop och erbjuder en gemensam workshop med fokus på hälsa, mat och yoga.

Anna Wallberg, född 1976, driver välkända AP Ridutveckling och är en profil inom ridsporten i Sverige. Hon driver Hästpodden tillsammans med Vanessa Falk och har i många år varit tränare i ”Stjärnornas hoppning” som sänts på SVT. Anna har nu även utbildat sig inom yinyoga och kommer att på olika sätt att kombinera sina kunskaper kring både människa och häst i sin verksamhet.

Louise Hafdell är född 1974 och syns ofta som inspiratör, föreläsare och poddar om ett livsbejakande liv utan socker. Efter att ha arbetat som chef och ledare under 19 år har Louise sedan två drygt år tillbaka drivit sitt eget företag. Hon inspirerar till ett livsbejakande, hälsosamt liv med guldkant. Utan pekpinnar och moralkakor. en blandning av yta och djup, glädje och sorg för det är ju så livet är. Begreppet UNNA DIG är centralt och Louise sprider budskapet att det omöjliga kan bli möjligt.

Workshop lördag 16/2 kl 11-15 i Vallentuna
Mat, hälsa & yoga med Anna & Louise

Pris 1250kr inkl moms.

11.00 Inledning med smoothie och fröknäcke
11.30 Inspiration & Boost med Louise & Anna. UNNA DIG med Louise.
12.45 YinYoga med Anna.
14.00 Gemensam brunch bestående av varm, vegetarisk LCHF-rätt

Spara denna produkt för senare användning