En ny epok

@ANTLIGENSOCKERFRI FÖDS
En kväll i augusti 2015 satt jag och min familj vid middagsbordet tillsammans. Jag pratade om att jag dagligen fick frågor på jobbet om min viktresa och om mitt sätt att äta. Vänliga och nyfiket ställda frågor. Jag utbrast då att "jag är ju äntligen sockerfri!" Idén föddes där och då till att skapa ett Instagramkonto där jag beskriver och synliggör en vardag med LCHF. Sagt och gjort. Samma kväll skapade jag Instagramkontot med namnet @antligensockerfri.

ETT FÖRETAG FÖDS
Det som från början var tänkt att vara ett Instagramkonto med ambitionen att visa hur mina matdagar ser ut har växt. Växt och utvecklats. Sedan januai 2017 driver jag mitt eget företag och ser fram emot att i ännu större utsträckning inspirera människor att unna sig hälsosamma livsval. 

MIN INTENTION
En kärleksfull hälsorevolution
Jag vill ge inspiration till ett gott liv utan socker med LCHF. Jag vill bidra till samhällsdebatten med mina erfarenheter kring kost, vikt och hälsa. Jag vill visa att det som kan kännas omöjligt är möjligt. Jag vill entiusmera människor genom både ord, skrift och bild. Jag vill bidra till en kärleksfull hälsorevolution. 


MITT BIDRAG
Dagliga reflektioner och inspiration kring kost, hälsa och livsstil på Instagram samt min hemsida. Jag bjuder in till mitt liv och delar med mig av min vardag som kantas livsglädje, humor och ett stänk glamour. Jag strävar efter att kontinuerligt interagera via Youtube, podcasts och andra kanaler. 

FÖRELÄSNINGAR

Under våren 2017 att började jag föreläsa om min viktresa och min livsstilsförändring. Under 2017 och 2018 gjorde jag ett 60-tal föreläsningar i 30-tal städer med min föreläsning "UNNA DIG" allt från norr till söder.


EVENTS
Jag deltar med stor glädje vid events inom områderna livsstilsförändring, kost, hälsa, skönhet och mode. 

 

FÖRFATTANDE
Jag ser fram emot att dela med mig av min resa i bokform.

SAMARBETEN
Jag vill bidra till att sprida ett livsbejakande glädjebudskap. Med stor noggrannhet väljer jag mina samarbetspartners. De företag jag samarbetar med erbjuder produkter och/eller tjänster som jag verkligen värdesätter och står bakom. Är du eller ditt företag intresserad av skapa något tillsammans med mig?

Hör av dig till min mail louise@louisehafdell.se

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black YouTube Icon